autopesulat rovaniemellä

Tee Se Itse Halli Rovaniemi logo

Tee Se Itse Halli Rovaniemi

Pesuhallissa on Kärcherin ammattilaistason korkeapainepesuri paineen-, ja lämmönsäädöllä. Myös käsinpesuun löytyy välineitä, pesuhanskaa, ämpäreitä ja muuta tarvittavaa. Verhoilujen ja sisustan pesuun voit vuokrata tehokkaan painehuuhtelulaitteen ja puhdistamiseen soveltuvan imurin.

Paljetie 5, 96300 Rovaniemi
Puh. 040 1709360

nestelogo

Neste

Olemme perinteinen palveluhuoltoasema, jossa sekä sinä että autosi viihtyy. Mottomme on palvella sinua kaikissa autoiluun liittyvissä kysymyksissäsi niin hyvin kuin mahdollista. Ystävällinen henkilökuntamme toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi nauttimaan palveluistamme, ja opastaa tarvittaessa ongelmatilanteissa. Vaihdamme puolestasi polttimot valoihin, pyyhkijänsulat, sulakkeet sekä tietenkin tankkaamme je pesemme autosi. Tervetuloa koko perheen voimin viettämään mukavaa paussihetkeä Neste Erottajalle!

Avoinna:
ma – pe 6:00 – 20:00
la 7–20
su 9–20
Hallituskatu, 96100 Rovaniemi
Puh. 010 3201640

Sampokeskus logo

AUTOPESU SAMPOKESKUS

Autopesu Sampokeskus palvelee sinua ja autoasi kätevästi ostos- ja asiointikäyntisi lomassa. 

Avoinna:
ma – pe 9:00 – 19:00
la 9–17
Maakuntakatu 29–31 A, 96200 Rovaniemi
Puh.
0440 450 318

ABC logo

ABC Prisma Rovaniemi

ABC-automaattiasemilla tankkaat helposti ja nopeasti Tankkausbonusta kerryttäen. Automaattiasemat sijaitsevat pääasiassa S-ryhmän markettien, kuten Prismojen, S-marketien ja Sale-myymälöiden yhteydessä. Tarkistathan markettien verkkosivuilta kauppojen omat aukioloajat.

Avoinna:
24h
Teollisuustie 2, 96320 Rovaniemi

Revontuli-autopesu-logo

AUTOPESU REVONTULI

Tervetuloa Revontulen Pesuasemalle

Avoinna:
ma – pe 9:00 – 19:00
la 9 –18
su 12 – 17
Koskikatu 27 B halli, 96100 Rovaniemi
Puh.
044 3444003

Autonpesu on yleisin autohoitoon ja ylläpitoon liittyvä tehtävä. Kaikki autot kannattaa pestä säännöllisesti, paitsi tietenkin suurimman osan ajan tallissa viettävät museo- ja harrasteautot. Jos autoa ajetaan viikoittain, on rapa, maantiesuola ja muu lika hyvä poistaa ainakin pari kertaa kuussa. Meren läheisyydessä ja kevään ja syksyn kurakelien aikaan pesuväli saa olla tiheämpikin. Säännöllinen pesu estää likaa pinttymästä auton pintaan. Vanha lika aiheuttaa kosteusvaurioita, muun muassa ruostumista eli esimerkiksi ”helmojen kukkimista”. Pesun lopuksi auto voidaan vahata. Vaha suojaa autoa lialta ja maalipinnan kulumiselta, sillä vahattu pinta hylkii tehokkaasti kaikenlaisia epäpuhtauksia. Lopputuloksena on kiiltävä ja puhdas auto, mitä on kaunis katsella! Juuri vahattu auto tekee hyvän säväyksen vaikkapa ensitreffeillä. Yrityksen nimeä kantavat autot ovat tärkeä osa firman julkisuuskuvaa, siksi myös putkimiehien, kiinteistövälittäjien ja muiden liikkuvaa työtä tekevien kannattaa huolehtia autonsa pesettämisestä ja vahauttamisesta. Hyväkuntoinen ja puhdas auto antaa paremman kuvan yrityksestä ja sen toiminnasta. 

Etsi vakuudetonta autolainaa helposti netistä