autopesulat jyväskylässä

Autopesula Tuulilasipinnoitus logo

Autopesula Tuulilasipinnoitus

Auton käsinpesut, maalipinnan kiilotukset, auton vahaukset, Stardust pinnoitukset, auton sisäpesut ja muut autonhoitopalvelut ammattitaidolla Jyväskylässä!
Autovuokraamo Jaatinen Rent tiloissa.

Avoinna:
ma – pe 9:00 – 19:00
Miilukatu 3 40320 Jyväskylä
Puh. 045 78723544

Pesu Juha Oy logo

Pesu-Juha Oy

Pesu-Juha Oy tarjoaa asiakkailleen ensiluokkaista autonpesupalvelua. Autopesuun.fi on Suomen nykyaikaisin ja mittavin autonpesukatu. Peräti 45 metrin pesulinjastolla tulee taatusti puhtaaksi auto kuin auto. Jyväskylässä sijaitseva palvelukonsepti on ainutlaatuinen koko valtakunnassa. Erityisesti yksityisautoilijoiden tarpeisiin räätälöidyn autonpesukadun korkealuokkaiseen pesuteknologiaan on haluttu panostaa kaikki tarpeellinen.

Avoinna:
ma – pe 8:00 – 18:00
la 9:00 – 15:00
su – automaatti käytöllä
Leipomonkuja 3, 40320 Jyväskylä
Puh. 040 180 7747

Jytypesu Oy logo

Jytypesu Oy

Autopesula & -fiksaamo Jytypesu Oy on Jyväskylässä autonhoitopalveluita tarjoava yritys. Suomalaisena perheyrityksenä otamme autosi hoidon tuhansien fiksien kokemuksella “henkilökohtaisesti”. Olemme Suomen vakuutusyhtiöiden hyväksymiä ja erikoistuneet uusien autojen maalipinnan takuu kestopinnoituksiin, sekä käytettyjen autojen konekiillotus | myllytys | kestopinnoitus töihin. Meiltä näppärästi myös sijaisautot veloituksetta työnajaksi.

Avoinna:
ma – pe 9:00 – 16:00
Kirrinmäki 4, 40270 Jyväskylä
Puh. 040 825 8301

Autopesula Jyväspesu logo

Autopesula Jyväspesu

Autopesula Jyväspesu sijaitsee aivan Jyväskylän keskustassa, Jyväskeskuksen parkkihallin alatasolla. Tuo autosi pesuun vaikka ostosten ajaksi. Pesulan maksimi korkeus on 190 cm joten huomioithan tämän, kun tuot esimerkiksi pakettiautoa tai suksiboksillista autoa pestäväksi.

Avoinna:
ma – pe 8:00 – 16:00
la – Sopimuksen mukaan
Asemakatu 9 40100 Jyväskylä
Puh. 044 5995 988

SisuPesu logo

Sisu Pesu Jyväskylä

Sisu Pesu on vuonna 2007 perustettu autopesuyritys. Sisu Pesu on erikoistunut autojen ulkopesuun sekä sisäpuhdistukseen. Ammattitaitomme perustuu käsityötaitoon, sillä autot puhdistetaan sisältä ja ulkoa yksityiskohtia myöten käsipesulla. Sijaintimme kauppakeskuksien välittömässä läheisyydessä tukee joustavaa palveluamme.

Avoinna:
ma – pe 10:00 – 20:00
la 10–19
su 11–19
Kauppakesus Seppä, Ahjokatu 5, 40320 Jyväskylä
Puh. 044 244 2259

Autonpesu on yleisin autohoitoon ja ylläpitoon liittyvä tehtävä. Kaikki autot kannattaa pestä säännöllisesti, paitsi tietenkin suurimman osan ajan tallissa viettävät museo- ja harrasteautot. Jos autoa ajetaan viikoittain, on rapa, maantiesuola ja muu lika hyvä poistaa ainakin pari kertaa kuussa. Meren läheisyydessä ja kevään ja syksyn kurakelien aikaan pesuväli saa olla tiheämpikin. Säännöllinen pesu estää likaa pinttymästä auton pintaan. Vanha lika aiheuttaa kosteusvaurioita, muun muassa ruostumista eli esimerkiksi ”helmojen kukkimista”. Pesun lopuksi auto voidaan vahata. Vaha suojaa autoa lialta ja maalipinnan kulumiselta, sillä vahattu pinta hylkii tehokkaasti kaikenlaisia epäpuhtauksia. Lopputuloksena on kiiltävä ja puhdas auto, mitä on kaunis katsella! Juuri vahattu auto tekee hyvän säväyksen vaikkapa ensitreffeillä. Yrityksen nimeä kantavat autot ovat tärkeä osa firman julkisuuskuvaa, siksi myös putkimiehien, kiinteistövälittäjien ja muiden liikkuvaa työtä tekevien kannattaa huolehtia autonsa pesettämisestä ja vahauttamisesta. Hyväkuntoinen ja puhdas auto antaa paremman kuvan yrityksestä ja sen toiminnasta. 

Etsi vakuudetonta autolainaa helposti netistä