autopesulat vantaalla

Lentokentän Autopesu Oy logo

Lentokentän Autopesu Oy

Tarjoamme korkeatasoisia autopesupalveluita. Palveluihimme kuuluvat autojen sisä- ja ulkopesut, vahaukset, hajunpoistot, maalipintojen käsittelyt…

Avoinna:
ma – pe 9:00 – 18:00
la 10–14
su sopimuksen mukaan
Kiitoradantie 7, 01530 Vantaa
Puh. 050 911 5128

Korson Autopesu logo

Korson Autopesu

Meillä autosi käsitellään aina käsin ja 100% laadukkailla aineilla. 
Autoshampoissa ja vahoissa käyttämiämme merkkejä ovat muun muassa hyvin tunnetut Transclean, Presta ja Autoglym. 

Avoinna:
ma – pe 10:00 – 20:00
la 9–17
Maakotkantie 19, 01450 Vantaa
Puh. 044 240 4469

UUDENMAAN AUTOSPA OY logo

Uudenmaan Autospa Oy

Autospassa voit vaivatta pesettää autoasi ja laskutamme suoraan leasing-yhtiötäsi. Meiltä saat ammattitaidolla toteutetut pesut, vahaukset, puhdistukset ja rengaspalvelut kaikille yrityksesi autoille – yksilöllisellä ja joustavalla sopimuksella. Kerro meille yrityksesi tarpeet ja me räätälöimme teille sopivan palvelukokonaisuuden yrityshinnoilla.

Avoinna:
Avoinna vain ennakkovarauksella.
Hertaksentie 3, 01300 Vantaa
Puh. 09-676609

Juhlapesu logo

Juhlapesu

Juhlapesu on suomalainen, vuonna 2011 Kuopiossa perustettu teknologia- ja franchising-yritys. Olemme rakentaneet maailman ensimmäinen digitaalisen autopesuverkoston. Juhlapesu on osa kansainvälistä, digitaalisia autopalveluja kehittävää teknologiayritystä, Superoperator Oy:tä.

Avoinna:
24h
Juhanilantie 2, 01740 Vantaa
Puh. 0400 180 301

Martinlaakson Autopesu logo

Martinlaakson Autopesu

Martinlaakson Autopesu ja Tikkurin Autopesu tarjoavat pitkään työkokemukseen perustuen monipuolisia autohuoltopalveluja ammattitaidolla. Palveluihimme kuuluvat autopesut, vahaukset, sisäpuhdistukset, renkaiden vaihtotyöt ja renkaiden säilytys. Kaikki autopesut tehdään käsin, auton maalipintaa vahingoittamatta.

Avoinna:
ma – pe 8:00 – 19:00
la 10–16
Kivivuorentie 4, 01620 Vantaa
Puh.
040 537 0486

Autonpesu on yleisin autohoitoon ja ylläpitoon liittyvä tehtävä. Kaikki autot kannattaa pestä säännöllisesti, paitsi tietenkin suurimman osan ajan tallissa viettävät museo- ja harrasteautot. Jos autoa ajetaan viikoittain, on rapa, maantiesuola ja muu lika hyvä poistaa ainakin pari kertaa kuussa. Meren läheisyydessä ja kevään ja syksyn kurakelien aikaan pesuväli saa olla tiheämpikin. Säännöllinen pesu estää likaa pinttymästä auton pintaan. Vanha lika aiheuttaa kosteusvaurioita, muun muassa ruostumista eli esimerkiksi ”helmojen kukkimista”. Pesun lopuksi auto voidaan vahata. Vaha suojaa autoa lialta ja maalipinnan kulumiselta, sillä vahattu pinta hylkii tehokkaasti kaikenlaisia epäpuhtauksia. Lopputuloksena on kiiltävä ja puhdas auto, mitä on kaunis katsella! Juuri vahattu auto tekee hyvän säväyksen vaikkapa ensitreffeillä. Yrityksen nimeä kantavat autot ovat tärkeä osa firman julkisuuskuvaa, siksi myös putkimiehien, kiinteistövälittäjien ja muiden liikkuvaa työtä tekevien kannattaa huolehtia autonsa pesettämisestä ja vahauttamisesta. Hyväkuntoinen ja puhdas auto antaa paremman kuvan yrityksestä ja sen toiminnasta. 

Etsi vakuudetonta autolainaa helposti netistä