autopesulat porvoossa

ABC logo

ABC-DELI NÄSI

ABC-Deli tarjoaa helppoa ruokailua ABC-Deli on suunniteltu erityisesti kaupunkiympäristöön. Se tarjoaa asiakkailleen helpon ja mukavan tavan ostaa polttonesteitä, päivittäistavaroita ja valmista ruokaa. ABC-Deli Näsi tarjoaa lisäpalveluna peräkärryn vuokrausta. Helppous, nopeus ja monipuolisuus ovat tarjonnan avainsanat.

Avoinna:
ma – pe 6:00 – 22:00
la 8 – 22
su 8– 22
Näsintie 4, 06100 Porvoo
Puh. 010 76 59820

Juhlapesu logo

JUHLAPESU

Juhlapesu on suomalainen, vuonna 2011 Kuopiossa perustettu teknologia- ja franchising-yritys. Olemme rakentaneet maailman ensimmäinen digitaalisen autopesuverkoston. Juhlapesu on osa kansainvälistä, digitaalisia autopalveluja kehittävää teknologiayritystä, Superoperator Oy:tä.

Avoinna:
24h
Teollisuustie 17, 06150 Porvoo
Puh.
0400 180 301

nestelogo

NESTE PORVOO TARMOLA

Puhdas auto hellävaraisesti, tehokkaasti ja ympäristöä säästäen!

Avoinna:
Asentajantie 4, 06150 Porvoo
Puh. 010 321 5254

Porvoon Autopalvelu logo

PORVOON AUTOPALVELU

Korkealaatuiset autopesupalvelumme takaavat viimeisen päälle viimeistellyn lopputuloksen, mukavasti ja vaivattomasti. Voit valita laadukkaan auton käsipesupalvelun ja sisäpesun. Kilpailukykyiseen hintaan. Kysy meiltä lisää ja varaa aikasi jo verkossa!

Avoinna:
ma – pe 7:00 – 17:00
la 10:00 – 14:00
Työpajatie 21 B, 06150 Porvoo
Puh. 010 281 2181

Shell logo

Shell Porvoo Kuninkaanportti

Perfect-autopesuohjelmat on suunniteltu eri vuodenaikojen ja niille tyypillisen lian mukaan. Perfect Tornadon tai muut Perfect pesut voit ostaa Shell-asemilta tai netistä.

Avoinna:
24h
Harabackankatu 1, 06100 Porvoo
Puh. 020-7644920 

Harvallapa meistä on omassa pihassa asianmukainen pesupaikka autoille. Auton saa pestä omassa pihassa vain satunnaisesti, sillä auton pesu kuormittaa luontoa. Pihapesussa ei missään nimessä saa käyttää liuottimia. Pesuvedet on tarkoitus imeyttää maaperään, joten esimerkiksi asfaltoidussa pihassa autonpesu ei onnistu. Julkisilla paikoilla ja kadun varsissa auton pesu onkin kielletty, ja taloyhtiökin voi kieltää autojen pesun tontillaan. Autonpesua varten tarvitaan paikka, mistä pesuvedet voidaan johtaa hiekan- ja öljynerotuskaivon kautta jätevesiviemäriin. Helpoin tapa löytää tällainen paikka on kurvata itsepalvelupesulan tai automaattipesulan pihaan. Itsepalvelupesulat toimivat kolikoilla tai poleteilla. Polettia vastaan painepesuri tai huuhteluletku toimii esimerkiksi 90 sekuntia, ja on asiakkaan vastuulla suunnata vesisuihku oikeaan kohtaan. Automaattipesuloissa ei tarvitse nousta edes ulos autosta, vaan ajaa auto sisään pesukadulle, sammuttaa moottori ja antaa automaatin hoitaa loput. Lopuksi koneet jopa kuivaavat auton, eikä aikaa kulu muutamaa minuuttia enempää. Varsinkin talviaikaan automaattipesulat ovat kullanarvoisia. Kun ulkona paukkuu pakkanen, mutta maantiesuola uhkaa syödä maalipinnan pilalle, ei ole helpompaa tapaa puhdistaa auto kuin ajaa pesukadulle itselle sopivana ajankohtana.

Etsi vakuudetonta autolainaa helposti netistä