autopesulat oulussa

Boss Gloss logo

Boss Gloss

Me Boss Gloss autopesuloissa tiedämme, kuinka hyvältä tuntuu ajaa puhtaalla ja kiiltävällä autolla. Loistavan pesutuloksen lisäksi lupaamme myös päällikkötason palvelua – joka kerta. Paras mahdollinen autonpesukokemus sinulle!

Avoinna:
ma – pe 7:00 – 20:00
la 8-21
su 10-21
Kaakkurinojantie 1, 90420 Oulu
Puh. 046 922 2366


Wash & Go logo

Wash & Go

Vakiasiakas! Nyt tarjoamme entistä helpompaa viikko- tai kuukausisopimusta. 
Wash & Go autopesu sijaitsee Oulun keskustan Technopoliksen pysäköintihallissa, Nummikatu 35. Voit pesettää auton kaupungilla käyntisi tai työpäiväsi yhteydessä.

Puh. 050-5921 785

Avoinna:
ma – pe 8:30 – 15:30
Nummikatu 35, 90100 Oulu
Puh. 050-5921 785

City Car Wash logo

City Car Wash Ab

Auto likaantuu ajossa yllättävän nopeasti säästä riippumatta. Aurinko polttaa hyönteiset ja muut kesän tahrat kiinni autosi maalipintaan ja talvella maantiesuola luo otolliset olosuhteet ruosteen syntymiselle. Lisäksi siite- ja katupöly sekä ilmansaasteet ja pakokaasut luovat auton maalipinnalle haitallisen likakerroksen, jota voi toisinaan olla vaikea edes paljaalla silmällä havaita.

Avoinna:
ma – pe 8:00 – 17:00
Kauppalinnankuja 2, 90570 Oulu
Puh. 0400 682 466

JJ-autoclean logo

JJ-autoclean

Asiantunteva henkilöstömme on hyvin kouluttautunut tämän päivän autonpesutarpeisiin. Käytössämme on eri valmistajien (esim. Nano ceramic, autosmart, kenotek ja muut alan huippujen) tuotteet. Pitkäaikaisen kokemuksemme ansiosta tunnemme eri pintojen ja materiaalien edellyttämät hoitotuotteet ja tiedostamme niiden vaatimat hoitotuotteet, sekä keinot autojen ammattitaitoiseen puhdistamiseen ja oikeaoppiseen suojaamiseen. Asiantuntevalla ammattilaisella on antaa tekemälleen työlle takuu.

Avoinna:
8:00 – 17:00
Vesuritie 9, 90820 Kello
Puh. 0400 276 342

Huippufiksi Oy logo

Huippufiksi Oy

Unohda koneelliset maalipintaa vahingoittavat automaattipesut! Ammattitaidolla tehty käsinpesu on hellävaraisempi autollesi ja lopputulos on aina automaattipesuja parempi – hankalatkin paikat tulevat läpikäydyksi eikä likajäämiä pesun jälkeen ole.Päältäpesussa auto liuotinhuuhdellaan, shampoopestään, luonnollisesti huuhdellaan ja viimeistellään kuivaamalla auto.

Avoinna:
ma – pe 8:00 – 17:00
Voudintie 8, 90400 Oulu
Puh. 045 6310426

Harvallapa meistä on omassa pihassa asianmukainen pesupaikka autoille. Auton saa pestä omassa pihassa vain satunnaisesti, sillä auton pesu kuormittaa luontoa. Pihapesussa ei missään nimessä saa käyttää liuottimia. Pesuvedet on tarkoitus imeyttää maaperään, joten esimerkiksi asfaltoidussa pihassa autonpesu ei onnistu. Julkisilla paikoilla ja kadun varsissa auton pesu onkin kielletty, ja taloyhtiökin voi kieltää autojen pesun tontillaan. Autonpesua varten tarvitaan paikka, mistä pesuvedet voidaan johtaa hiekan- ja öljynerotuskaivon kautta jätevesiviemäriin. Helpoin tapa löytää tällainen paikka on kurvata itsepalvelupesulan tai automaattipesulan pihaan. Itsepalvelupesulat toimivat kolikoilla tai poleteilla. Polettia vastaan painepesuri tai huuhteluletku toimii esimerkiksi 90 sekuntia, ja on asiakkaan vastuulla suunnata vesisuihku oikeaan kohtaan. Automaattipesuloissa ei tarvitse nousta edes ulos autosta, vaan ajaa auto sisään pesukadulle, sammuttaa moottori ja antaa automaatin hoitaa loput. Lopuksi koneet jopa kuivaavat auton, eikä aikaa kulu muutamaa minuuttia enempää. Varsinkin talviaikaan automaattipesulat ovat kullanarvoisia. Kun ulkona paukkuu pakkanen, mutta maantiesuola uhkaa syödä maalipinnan pilalle, ei ole helpompaa tapaa puhdistaa auto kuin ajaa pesukadulle itselle sopivana ajankohtana.

Etsi vakuudetonta autolainaa helposti netistä