autopesulat lahdessa

AVNI TRIO AUTOPESU logo

Avni Trio Autopesu

Täyden palvelun autopesula keskellä Lahtea kauppakeskus trion parkkihallissa.
Puhdistamme ja kiilotamme autosi kun käyt ostoksilla.
Puhdistamme ja vahaamme ammattitaidolla ja kokemuksella.
Jos haluat parasta, tule meille.
Meidän kadenjälkemme näkyy sinun autossasi.
Palveluihimme kuuluvat niin auton käsinpesut, sisäpesut kuin vahaukset.
Täyskäsittelymme avulla tulee autostasi uudenveroisen näköinen.

Avoinna:
ma – pe 8:00 – 17:00
la 9–16
Kauppakatu 10 Trio kauppakeskus parkkihalli hansan puolella alataso. 15140 Lahti
Puh. 040 8388207

A tomaatti logo

A-TOMAATTI AUTOPESU

Tarjoamme asiakkaillemme ensiluokkaista autojen pesua luontoa rasittamatta. Edullisista hinnoista huolimatta emme tingi laadusta. Tehokkaat pesulaitteistomme takaa autosi huippupuhtaan pesutuloksen. Muistathan myös vahauttaa autosi riittävän usein.

Avoinna:
Pesula palvelee 24h vuorokaudessa.
Lahti
Puh. 044-733 8148

Raskaan Kaluston Pesula U. Nivamo logo

Raskaan Kaluston Pesula U. Nivamo

Tarjoamme asiakkaillemme monipuolisia pesulapalveluja. Olemme erikoistuneet raskaan ajoneuvokaluston pesuun, puhdistukseen ja desinfiointiin. Pesuissa käytettävät pesuaineet ovat ympäristöystävällisiä ja täysin turvallisia pestäville pinnoille. Toimintamme on aloitettu vuonna 1998.

Avoinna:
ma – pe 7:00 – 21:00
la 7–14
Jatkokatu 1 15230 Lahti
Puh. 0440 394 394

Rekkapesu logo

Rekkapesu

Uusi täyden palvelun rekkapesula on avattu Lahteen! Pesulamme sijaitsee Kujalassa, aivan nelostien kupeessa. Nykyaikainen ja tehokas pesulinja sekä tarkka henkilökunta takaavat puhtaan lopputuloksen. Helmikuussa otamme käyttöön myös toisen pesulinjan, jolloin rekan pesettäminen on entistäkin sujuvampaa.

Avoinna:
ma – pe 7:00 – 19:00
la 7–13
Linnaistentie 2, 15150 Lahti
Puh. 0440 770066


SAKSALAN TEBOIL logo

Saksalan Teboil

Saksalan Teboil on wanhanajan palveleva huoltoasema, joka toimii Lahdessa Saksalassa Upon sillan vieressä. Yrityksen omistajalla Marko Lehtisellä on laaja-alainen kokemus alalta. Hän on pitänyt omaa huoltoasemaa vuodesta 2006.

Avoinna:
ma – pe 5:30 – 19:00
la 8–16
Vanhanradankatu 4, 15520 Lahti
Puh. 0107788120

Harvallapa meistä on omassa pihassa asianmukainen pesupaikka autoille. Auton saa pestä omassa pihassa vain satunnaisesti, sillä auton pesu kuormittaa luontoa. Pihapesussa ei missään nimessä saa käyttää liuottimia. Pesuvedet on tarkoitus imeyttää maaperään, joten esimerkiksi asfaltoidussa pihassa autonpesu ei onnistu. Julkisilla paikoilla ja kadun varsissa auton pesu onkin kielletty, ja taloyhtiökin voi kieltää autojen pesun tontillaan. Autonpesua varten tarvitaan paikka, mistä pesuvedet voidaan johtaa hiekan- ja öljynerotuskaivon kautta jätevesiviemäriin. Helpoin tapa löytää tällainen paikka on kurvata itsepalvelupesulan tai automaattipesulan pihaan. Itsepalvelupesulat toimivat kolikoilla tai poleteilla. Polettia vastaan painepesuri tai huuhteluletku toimii esimerkiksi 90 sekuntia, ja on asiakkaan vastuulla suunnata vesisuihku oikeaan kohtaan. Automaattipesuloissa ei tarvitse nousta edes ulos autosta, vaan ajaa auto sisään pesukadulle, sammuttaa moottori ja antaa automaatin hoitaa loput. Lopuksi koneet jopa kuivaavat auton, eikä aikaa kulu muutamaa minuuttia enempää. Varsinkin talviaikaan automaattipesulat ovat kullanarvoisia. Kun ulkona paukkuu pakkanen, mutta maantiesuola uhkaa syödä maalipinnan pilalle, ei ole helpompaa tapaa puhdistaa auto kuin ajaa pesukadulle itselle sopivana ajankohtana.

Etsi vakuudetonta autolainaa helposti netistä